Яна Данаилова – Ползи и потенциални рискове при 100% растително хранене (ВИДЕО)


Фестивал “Етичен свят – по-доброто бъдеще” 2019
Събота, 31 август, 11:00 – Ползи и потенциални рискове при 100% растително хранене, Яна Данаилова, Председател на Сдружение на нутриционистите в България и представител на v-label към Сдружение Българско веге общество. НДК, кино “Люмиер”.
Срещнахме се с прекрасната Яна, с която обсъдихме как в желанието си да живеем и да се храним здравословно, може би се чувстваме изгубени и объркани в множеството аргументи коя диета е най-подходяща за нас.
Независимо от разнородните мнения, здравните специалисти са единодушни, че хранителните режими, наблягащи на пресни, пълноценни съставки и минимизиране на преработени храни, са по-добри за цялостното благосъстояние и здравословно състояние на човека, независимо от възрастта, пола и двигателната активност.
Храненето с изцяло растителна храна е базирано именно на този принцип.
То се фокусира върху прием на минимално количество обработените храни и представлява ефективен план за обща здравна превенция, предпазване от редица заболявания, стимулира загубата на тегло и подобряване на здравето като цяло. Гледайте лекцията, посветена на ползите и потенциалните рискове от изцяло растителното хранене и научете повече от Яна Данаилова, която сама е избрала не само 100% растителна, но и 95% сурова храна за свой начин на живот.

Яна Данаилова е дипломиран нутриционист, Председател на Сдружението на нутруционистите в България, квалифициран терапевт по биоенергия и психокибернетика към БАН и йога треньор.

Фестивал “Етичен свят – по-доброто бъдеще” 2019 от 09:00 до 19:00 часа на 31 август и 01 септември (събота и неделя)

www.etikafest.com | www.vegebg.org

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *