Вкуснотийките на фестивал 2018

На всеки уважаващ себе си етичен фестивал е от особена важност да има вкусна веган храна! Няколко именити участници осигуриха основното хапване 😉

Loving Hut, Домашно Сладкотворчество и Еджи Веджи !

Не по-малко вкусните био барчета Livity със суперхрани, богати на полезни хранителни вещества – бяха част от подаръчетата на събитието. Те са с ръчно приготвен суров английски шоколад и пробиотични култури от 4 различни щама. Избирахме между 6 вкуса Livity: кокос и какао, ацерола и касис, вишна и мака.

Livity live raw bar! Organic & Vegan.

На място опитахме също веган кашкавалите на LifeStore и се освежихме с прекрасната комбуча напитка, предоставена от тях.

VioLife веган кашкавалче! и Kombucha life 😉

Специални благодарности на нашите приятели от БАЛЕВ БИО МАРКЕТ, които осигуриха прекрасни био бамбукови чаши за подаръци, раздадени по време на quiz-a!
Със своя оригинален дизайн бамбуковите чашки BambooCup не само придават добро настроение на ежедневното пътуване до работа, но също така защитават нашата околна среда.

Бамбуковата чаша е изработена от органични и натурално стерилни бамбукови влакна в комбинация с царевично брашно и смола от аминокиселини, повторно използваеми и рециклируеми.

Здравите еко чаши са лесни за почистване, безопасни за здравето и не нарушават вкуса на напитките. С покупката на всяка чаша или кана BambooCup вече можете да направите малък принос за намаляване на отпадъците.

Очакваме ви отново!

 

Снимка на корицата: Loving Hut Sofia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *